Teramed Desinfektions Servietter

Produktbeskrivelse

Teramed Desinfektions Servietter – Hygiejnisk og Skånsom

Teramed Desinfektions Servietter har vi fået produceret med hygiejne og skånsomhed for øje. Det betyder at de kan bruges på alle typer kunststof f.eks. lejeflader, cykelsadler og polstring på trænings maskiner uden at det forringer disses levetid. Desinfektions-servietterne er effektive mod alle typer vira og bakterier. Normal desinfektion indeholder sprit/alkoholer, og det er dette der udtørrer kunststof materialer så de med tiden revner og går itu. I disse servietter er der ingen alkoholer, så smidigheden og holdbarheden i diverse betræk og overtræk bibeholdes. De er lige så effektive som alkoholholdige produkter. Læs bare denne artikel.

De fås i en forpakning der gør det nemt at tage en enkelt serviet, og derefter kan lukkes til så fugtigheden bibeholdes. Se vores øvrige udvalg af desinfektionsprodukter her.

Den almindelige anbefaling vedr. hygiejne og produkter i f.eks. fysioterapier er at sikre en god overfladedesinfektion ses neden for.

Overfladedesinfektion – anbefaling

Teramed Desinfektions Servietter anvendes ved rene overflader, ved ikke-kritisk udstyr og inventar. Ved overfladedesinfektion aftørres rene overflader med egnet desinfektionsmiddel, der efterlades til indtørring. I langt de fleste rum på sygehuse, klinikker og lignende kan ikke-kritisk udstyr og inventar holdes rent med almindelige anvendte rengøringsmetoder. Overfladedesinfektion af ikke-kritiske overflader udføres primært ved forekomst af smitsom sygdom eller efter synligt spild af blod eller sekreter.

kr. 68,00 Pris inkl. moms: kr. 85,00

Varenummer (SKU): 100001 Kategorier: , , ,

Der er ikke yderligere information

Ca. 200 stk i en pakke